Vapaaehtoistoiminta

Satakunnan Syöpäyhdistyksessä on tarjolla monia erilaisia tapoja auttaa ja tehdä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoisten avulla pystymme jatkamaan toimintaamme syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi. Tule sinäkin mukaan!

Tukihenkilöksi

Haluatko olla syöpään sairastuneen tai hänen läheisensä apuna ja tukena? Tule mukaan tekemään arvokasta vapaaehtoistyötä tukihenkilönä. Saat valmiuksia työhösi kursseillamme ja ammattihenkilön työnohjauksessa.

Haluan tukihenkilön

Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset vertaistukea. Meillä on tukihenkilöitä sairastuneille ja heidän läheisilleen. Täytä alla oleva lomake ja kerro hieman tilanteestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lahjoita

Satakunnan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Lahjoittamalla voit auttaa meitä jatkamaan toimintaamme. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä!

Kirpputori ja kahvila

Satakunnan Syöpäyhdistyksellä on kirpputori Fiinitori Porissa ja kahvila Kupponen Harjavallassa.