Kuntoutuskurssit

Me Satakunnan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokainen syöpään sairastunut saa omaan elämäntilanteeseensa sopivaa tukea ja kuntoutusta. Järjestämme yhdessä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEAn) ja Kelan kanssa kuntoutuskursseja ja muuta kuntouttavaa toimintaa.

Kuntoutuskurssimme ovat niin sanottua sopeutumisvalmennusta.

Satakunnan Syöpäyhdistyksen sopeutumisvalmennuskurssit:

Surusta tie eteenpäin -viikonloppu

syöpäpotilasläheisensä menettäneille Kylpylähotelli Yyteri, Pori

• 20. – 22.4.2018 – Hakuaika päättyy 31.3. Hakemukset voit tilata puh. 02 6305 750 STEA:n tukemaa kuntoutusta
  • 26. – 28.10.2018 – Hakuaika päättyy 28.9.
  • Hakemus.

Green Care ja taide

Avokuntoutuskurssi syöpäpotilaille ja läheisille Porissa 7.3. alkaen klo 16. Kokoontuu 10 kertaa. Hakemukset 28.2. mennessä. STEA:n tukemaa kuntoutusta. Kurssilla liikutaan luonnossa, keskustellaan ja tutustutaan taidelähtöisiin menetelmiin.

Hakemuslomake STEAn kursseille (täytettävä pdf)

STEA:n kurssien hakemukset toimitetaan Satakunnan Syöpäyhdistyksen toimistoon.

Kelan kursseille haetaan Kelan kuntoutushakemuslomakkeella (Kela KU132). Liitteeksi tarvitaan lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma.

Kursseille voit hakea, kun sairastumisesta on kulunut vähintään noin yksi vuosi. Kurssit ovat kurssilaisille maksuttomia.

Kelan hakemuslomake (täytettävä pdf)

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Tutustu Satakunnan Syöpäyhdistyksen kuntoutuspalveluihin.

Mitä sopeutumisvalmennus on?

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voi hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.