Kuntoutuskurssit

Me Satakunnan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokainen syöpään sairastunut saa omaan elämäntilanteeseensa sopivaa tukea ja kuntoutusta. Järjestämme yhdessä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEAn) ja Kelan kanssa kuntoutuskursseja ja muuta kuntouttavaa toimintaa.

Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Vertaistuesta voimaa suruunSurukurssi puolisonsa syöpään menettäneille 31.5.-3.6.2022

Voi hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille.

Kurssiopas 2022

Hakulomake kurssille_2022

Kelan kursseille haetaan Kelan kuntoutushakemuslomakkeella (Kela KU132). Hakemuksen liitteeksi lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma. https://www.kela.fi/kuntoutus-ja-sopeutumisvalmennuskurssit

Kursseille voit hakea, kun sairastumisesta on kulunut noin yksi vuosi. Kurssit ovat kurssilaisille maksuttomia.

toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Mitä sopeutumisvalmennus on?

STEA:n kurssien hakemukset toimitetaan järjestävän syöpäyhdistyksen toimistoon.