Kuntoutuskurssit

Me Satakunnan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokainen syöpään sairastunut saa omaan elämäntilanteeseensa sopivaa tukea ja kuntoutusta. Järjestämme yhdessä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEAn) ja Kelan kanssa kuntoutuskursseja ja muuta kuntouttavaa toimintaa.

Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Vertaistuesta voimaa suruunSurukurssi puolisonsa syöpään menettäneille 31.5.-3.6.2022

Parantumatonta syöpää sairastavien parikurssi Yyterin Kylpylähotellissa 9.-11.9.2022

Kurssilla löydätte omia ja yhteisiä voimavaroja sekä selviytymiskeinoja haastavaan elämäntilanteeseenne. Omaa elämää käsittelette luovien menetelmien, kuten taideterapian avulla.

Voimavaroja luovin menetelmin Porissa syksyllä 2022

Kurssilla pääset pohtimaan ja työstämään omaa selviytymistäsi tanssiliiketerapian ja taideterapian keinoin.

Kurssiopas 2022

Hakulomake kurssille_2022

Voit hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille.

Kelan kursseille haetaan Kelan kuntoutushakemuslomakkeella (Kela KU132). Hakemuksen liitteeksi lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma. https://www.kela.fi/kuntoutus-ja-sopeutumisvalmennuskurssit

Kursseille voit hakea, kun sairastumisesta on kulunut noin yksi vuosi. Kurssit ovat kurssilaisille maksuttomia.

toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Mitä sopeutumisvalmennus on?

STEA:n kurssien hakemukset toimitetaan järjestävän syöpäyhdistyksen toimistoon.