Jäsenedut

Satakunnan Syöpäyhdistys tukee sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Toimimme koko Satakunnan alueella.

Yhdistykseen voi liittyä henkilö-, kannatus- tai yritysjäseneksi.

Tarjoamme

• Tietoa: Neuvontahoitajamme auttaa ja neuvoo sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastaa terveellisempään elämään.
  • Tukea: Tukihenkilömme ja potilaille suunnatut kurssit sekä tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen ja vapaaehtoistyö ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
  • Toimintaa: Järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Paikallisosastomme tarjoavat monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa.

Jäsenenä saat

• Syöpä-Cancer-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista
  • Jäsenavustuksen 3 euroa/erikoissairaanhoitopäivä/sarjahoitopäivä
  • Avustusta lymfahoitoon 10 kertaa kalenterivuodessa.
  • Hoitopäiväkorvauksen maksamista koskevat ehdot. Korvaushakemus.
  • Avustuksen, jos sairastut syöpään lapsena tai nuorella iällä.
  • Harkinnanvarainen avustus vähävaraisille syöpäpotilaille.
  • Maksuttoman luomien tarkastuksen
  • Ilmaisen sisäänpääsys Porin taidemuseoon

Lisäksi olet tukemassa Satakunnan Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää tärkeää syöpätyötä.

Olet oikeutettu jäsenyyteen ja etuihin siitä päivästä lähtien, kun jäsenmaksu on maksettu.

Kysy toimistostamme lisää jäsenasioista ja hoitopäiväkorvuksista.