Vertaistukiryhmät

Satakunnan Syöpäyhdistys järjestää myös erilaisia vertaistukiryhmiä useilla toiminta-alueensa paikkakunnilla.

Vertaistukiryhmät

Hyvä Satakunnan Syöpäyhdistyksen asiakas!

Kasvokkain tapahtuvaa vertaistuki-, kurssi-, vapaaehtois- ja tukihenkilötoimintaa ei toistaiseksi järjestetä.

Osa vertaistukiryhmistä on suunnattu tiettyyn syöpään sairastuneille, osa on miehille ja naisille yhteisiä, osa joko miehille tai naisille. Lapsisyöpäpotilasperheille on omaa toimintaa. Monilla paikkakunnilla on myös vesiliikuntaryhmiä.

Pori: Naisten vertaistukiryhmä

27.10. klo 18 – 19.30 Satakunnan Syöpäyhdistyksessä, Yrjönkatu 2. 2. krs, Pori

Ryhmänohjaaja tukihenkilö Tarja Silfver.

Ethän osallistu mikäli itsellä on pieniäkään oireita tai syytä epäillä covid-19 tartuntaa tai lähipiirissä odotellaan testitulosta.

Rauma: Eturauhassyöpäpotilaiden vertaistukiryhmä

PERUTTU TOISTAISEKSI. Iltaryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa, Raum Paikk, Satamakatu 3 A.

Seuraa ilmoittelua Raumalainen ja Länsi-Suomi -lehdissä.

Pori: Eturauhassyöpäpotilaiden vertaistukiryhmä

• ei kokoontumisia

Huittinen: Miesten vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI. Satakunnan Syöpäyhdistyksen Huittistupa, Lauttakylänkatu 4. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa.

Huittinen: Naisten vertaistukiryhmä

Satakunnan Syöpäyhdistyksen Huittistupa, Lauttakylänkatu 4

TAUOLLA TOISTAISEKSI. Huittistuvan kokoontumiset kuukauden 1. maanantai.

Seuraa ilmoittelua Lauttakylä- ja Alueviesti-lehdissä.

Säkylä: Naisten vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI. Kylätalo Heureka, Maakunnantie 4 B, Säkylä.

Seuraa ilmoittelua Alasatakunta lehdessä.

Eura: Miesten vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI. Euran kirjaston kokoushuone, Satakunnankatu 33. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa.

Ryhmänohjaaja Jyrki Esko-

Seuraa ilmoittelua Alasatakunta -lehdessä.

Eura: Naisten vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI

kokoontuu Euran kirjaston kokoushuoneessa, Satakunnankatu 33. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa.

Seuraa ilmoittelua Alasatakunta -lehdessä.

Harjavalta: Miesten vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI

kokoontuu Harjavallan uimahallin neuvotteluhuoneessa, Yhdyskatu 2.

kuukauden 2. maanantai klo 17 – 18.30.

Seuraa ilmoittelua Sydän-Satakunta lehdessä.

Harjavalta: Naisten vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI.

Seuraa ilmoittelua Sydän-Satakunta lehdessä.

Kankaanpää seutu

RYHMÄT TAUOLLA TOISTAISEKSI.

Seuraa ilmoittelua Kankaanpään Seudussa.

Kankaanpää: Ohjattu vesijumppa

Nais- ja miessyöpäpotilaiden yhteinen ohjattu vesijumppa, uinti ja sauna

keskiviikkoisin 19.8. – 16.12.2020 (viikot 34 – 51) klo 15 – 15.45. Kankaanpään kuntoutuskeskus, Kelankaari 4.

Osallistujan kertamaksu 5 euroa. Maksetaan paikanpäällä.

Osallistuminen kielletty mikäli itsellä on pieniäkään oireita tai syytä epäillä COVID-19 tartuntaa tai lähipiirissä odotellaan testitulosta.

Seuraa ilmoittelua Kankaanpään Seudussa.

Pori: Gynekologista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

TAUOLLA TOISTAISEKSI.

Kokoontuu Porissa Yrjönkatu 2, 2. krs.

Pori: Ohjattu vesijumppa

Naisille.

Syksy 2020: 3.9. – 10.12.2020 torstaisin kello 18-19

Porin Diakonialaitoksen tiloissa, Metsämiehenkatu 2. Hinta 6 euroa/kerta. (käynnit laskutetaan syyskauden lopussa).

Rauma: Ohjattu vesijumppa

miehille ja naisille. Rauman uimahalli, Hankkarintie 8

TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Tilaussauna on varattu syöpäpotilaiden käyttöön maanantaisin klo 12.30 – 14.30 ja torstaisin klo 17 – 20.

Vesijumpat maanantaisin klo 13 – 13.30 kevennetty vesijumppa, vain uimahallimaksu ja torstaisin klo 17.30 – 18.15 tai 18.30 – 19.30 uimahallimaksu + 3 € vesijumppamaksu. Tervetuloa suosittuihin vesijumppiin myös uudet jäsenet!

Jäsenille uimahallin 10 kerran sarjalipuista 5 €:n alennus.

Huittinen: Ohjattu vesijumppa

Huittisten uimahalli. Miehille ja naisille. TAUOLLA TOISTAISEKSI.

torstaisin klo 14.

Harjavalta: Ohjattu vesijumppa

Harjavallan uimahalli. Miehille ja naisille.

torstaisin klo 17 alkaen 3.9.  toistaiseksi. Uimahallimaksu.

Ryhmän ohjaaja Sami Lampo / Johanna Hakala.

Pori: Maijan neulekahvila

Yrjönkatu 2. 2. krs. Aina parillisen viikon torstai klo 12 – 14, alkaen 3.9.

Pori: Kädentaitopaja

Taitokeskus Pori, Itäpuisto 13, p. 044 383 5900

Klo 14 – 16.15

2.9.2020

7.10.

4.11.

2.12.

Kädentaitopajan materiaalimaksu osallistujille on 5 euroa. Käytössä on Taitokeskuksen laaja mallisto, josta voi itse valita mitä haluaa tehdä. Osa töistä valmistuu nopeammin, mutta samaa työtä voi jatkaa myös useammallakin kerralla. Töiden lomassa kahvittelua.

Kädentaitopajassa voit mm. huovuttaa, ommella, neuloa ja virkata, värjätä lankaa ja neuloa siitä vaikka pipon, sukat tai mitä haluatkin, makrameeta, kankaanpainantaa ja paljon muuta. Voit tehdä sitä mitä on sinulle tuttua tai voit opetalla jotakin ihan uutta, mitä et ole ennen kokeillut.

Katso tarkemmat kokoontumisajat kalenterista.

———————–