Vertaistukiryhmät

Satakunnan Syöpäyhdistys järjestää myös erilaisia vertaistukiryhmiä useilla toiminta-alueensa paikkakunnilla.

Vertaistukiryhmät

HUOM! Voit halutessasi osallistua mihin tahansa ryhmään. Ryhmät on tarkoitettu kaikille satakuntalaisille syöpäpotilaille.

Joogaa syöpäkuntoutujille ja syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille etäyhteydellä

Lempeät joogatunnit yhdistävät liikettä, rauhallisia venytyksiä ja rentoutumista. Tunnit ovat maksuttomia ja toteutuvat Satakunnan Syöpäyhdistyksen ja Tanssiterapia Piuman yhteistyönä. Tunnit ohjaa tanssi-liiketerapeutti ja joogaopettaja Kaisa Selin.

Ilmoittautuminen: kaisa(a)piuma.fi – vastauksena saat linkin tunnille sekä tunnin jälkeen 24 h voimassa olevan videotallenteen!

Ohjatut allasjumpat:

HUOM! Osallistuminen vain terveenä. Muista koronarajoitukset.

Porissa:

Naisille

• torstaisin kello 18 – 18-45 alkaen 9.9.
  • tiistaisin kello 13 – 13.45 alkaen 28.9.

Porin Diakonialaitoksen tiloissa, Metsämiehenkatu 2. Hinta 6 euroa kerta.

Ilmoittautuminen yhdistyksen toimistoon puh. 02 6305 750 ark. klo 9 – 15. Tämän hetkinen korona rajoitus 15 henkilöä.

Harjavallassa:

Yhteinen miehet ja naiset.

torstaisin kello 17 alkaen 2.9.

Harjavallan uimahalli. Uimahallimaksu.

Allasvoimistelun ohjaa Johanna Hakala.

Alueelliset koronarajoitukset huomioiden.

Kankaanpäässä:

Yhteinen miehet ja naiset.Nais- ja miessyöpäpotilaiden yhteinen ohjattu allasjumppa, uinti ja sauna

keskiviikkoisin kello 15 – 15.45. alkaen 13.10. jatkuen 15.12.21 asti. (viikot 41-50).

Kankaanpään kuntoutuskeskus, Kelankaari 4.

Osallistujan kertamaksu 5 euroa. Maksetaan paikanpäällä.

Seuraa ilmoittelua Kankaanpään Seudussa.

Raumalla:

Yhteinen miehet ja naiset. Rauman uimahalli, Hankkarintie 8

Tilaussauna on varattu syöpäpotilaiden käyttöön maanantaisin klo 12.30 – 14.30 ja torstaisin klo 17 – 20.

Vesijumpat maanantaisin klo 13 – 13.30 kevennetty vesijumppa, vain uimahallimaksu ja torstaisin klo 17.30 – 18.15 tai 18.30 – 19.30 uimahallimaksu + 3 € vesijumppamaksu. Tervetuloa suosittuihin vesijumppiin myös uudet jäsenet!

Jäsenille uimahallin 10 kerran sarjalipuista 5 €:n alennus.

Naisten vertaistukiryhmä Porissa

kuukauden viimeinen tiistai kello 18 – 19.30

28.9.

26.10.

30.11.

Satakunnan Syöpäyhdistyksessä, Yrjönkatu 2. 2. krs, Pori

Ryhmänohjaaja tukihenkilö Tarja Silfver.

Kädentaitopaja Porissa

Taitokeskus Pori, Itäpuisto 13, puhelin 044 383 5900

Aina kuukauden 1. maanantai kello 14 – 16.15

6.9., 4.10., 1.11. (6.12. on itsenäisyyspäivä ei kokoontumista).

Kädentaitopajan materiaalimaksu osallistujille on 5 euroa. Käytössä on Taitokeskuksen laaja mallisto, josta voi itse valita mitä haluaa tehdä. Osa töistä valmistuu nopeammin, mutta samaa työtä voi jatkaa myös useammallakin kerralla. Töiden lomassa kahvittelua.

Kädentaitopajassa voit mm. huovuttaa, ommella, neuloa ja virkata, värjätä lankaa ja neuloa siitä vaikka pipon, sukat tai mitä haluatkin, makrameeta, kankaanpainantaa ja paljon muuta. Voit tehdä sitä mitä on sinulle tuttua tai voit opetalla jotakin ihan uutta, mitä et ole ennen kokeillut.

Osallistuminen kielletty mikäli itsellä on pieniäkään oireita tai syytä epäillä COVID-19 tartuntaa tai lähipiirissä odotellaan testitulosta.

Työikäisten syöpään sairatuneiden ulkoiluretki Eurassa

Olet lämpimästi tervetullut vertaistukitapaamiseen ulkoilun ja kotaretken merkeissä sunnuntaina 3.10. klo 11.30. Kimppakyydit Euran S-marketilta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Marjo 050 3579 984.

Seuraa ilmoittelua Alasatakunta -lehdessä.

Miesten vertaistukiryhmä Harjavallassa

Kutsu syksyn ensimmäiseen kokoontumiseen keskiviikkona 22.9. kello 17 – 18.30. Harjavallan liikunta- ja uimahallin kahvila Vannan kabinetti, Yhdyskatu 2. Illassa mukana syöpäsairaanhoitaja Sirpa Vanhala. Tervetuloa suunnittelemaan loppuvuoden toimintaa.

Naisten vertaistukiryhmä Harjavallassa

Kutsu syksyn ensimmäiseen kokoontumiseen tiistaina 21.9. kello 17 – 18.30. Harjavallan liikunta- ja uimahallin kahvila Vannan kabinetti, Yhdyskatu 2. Illassa mukana syöpäsairaanhoitaja Sirpa Vanhala. Tervetuloa suunnittelemaan loppuvuoden toimintaa-

Seuraa ilmoittelua Sydän-Satakunta lehdessä.

Miesten vertaistukiryhmä Huittisissa

Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 20.9. klo 17 Satakunnan Syöpäyhdistyksen Huittistupa, Lauttakylänkatu 4. Mukana syöpäsairaanhoitaja Sirpa Vanhala. Keskustellaan mm. mahdollisesta siirtymisestä miesten ja naisten yhteiseen tyhmään.

Naisten vertaistukiryhmä Huittisissa

Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 6.9. kello 17 Satakunnan Syöpäyhdistyksen Huittistupa, Lauttakylänkatu 4. Mukana syöpäsairaanhoitaja Sirpa Vanhala. Keskustellaan mm. mahdollisesta siirtymisestä miesten ja naisten yhteiseen tyhmään.

Satakunnan Syöpäyhdistyksen Huittistupa, Lauttakylänkatu 4

Seuraa ilmoittelua Lauttakylä- ja Alueviesti-lehdissä.

__________________________________________________________________

Alla olevia kasvokkain tapahtuvaa vertaistuki-, kurssi-, vapaaehtois- ja tukihenkilötoimintaa ei toistaiseksi järjestetä.

Eturauhassyöpäpotilaiden vertaistukiryhmät Porissa ja Raumalla

• ei kokoontumisia toistaiseksi

Kankaanpää seutu

TAUOLLA TOISTAISEKSI.

Seuraa ilmoittelua Kankaanpään Seudussa.

Ohjattu vesijumppa Huittisissa

Huittisten uimahalli. Miehille ja naisille. TAUOLLA TOISTAISEKSI.

Katso tarkemmat kokoontumisajat kalenterista.

———————–