Potilaiden ja läheisten neuvonta

Neuvontapalvelustamme saat ohjausta, neuvontaa, tietoa syövästä ja tukea vaikealla hetkellä. Ota yhteyttä olitpa sitten sairastunut, läheinen tai kuka tahansa, jota syöpään liittyvät kysymykset huolestuttavat.

Vertaistuki

Syöpään sairastunut ja hänen läheisensä tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen. Välillä kuunteleva korva ja myötätunto voivat olla kaikkein isoin apu. Satakunnan Syöpäyhdistys välittää tukihenkilöitä ja järjestää erilaisia vertaistukiryhmiä sekä -tapaamisia.

Kuntoutus

Syöpä on raskas sairaus. Syövästä toipuminen ja sairauden kanssa elämään oppiminen vaativat voimia. Siksi sairastuneet tarvitsevat kuntoutusta. Satakunnan Syöpäyhdistys tarjoaa erilaisia kuntoutuskursseja.

Periytyvyysneuvonta

Periytyvyysneuvonnan tarkoituksena on selvittää, onko henkilöllä perinnöllinen syöpäalttius eli tavallista suurempi riski sairastua syöpään. Pyrkimyksenämme on ottaa selvää siitä, onko henkilön periytyvää syöpäalttiutta syytä selvittää tarkemmin.

Rintaproteesi

Yhdistyksemme välittää rintaproteesit niille Satakunnan alueen naisille, joiden rinta on leikattu joko osittain tai kokonaan rintasyövän takia. Meidän kauttamme voit myös uusia vanhan rintaproteesin.

Luomien tarkastus

Satakunnan Syöpäyhdistyksessä voit tarkastuttaa huolta aiheuttavan ihomuutoksesi.

Rintojen tarkkailu

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Varhain todetun rintasyövän hoitotulokset ovat Suomessa erittäin hyvät. Satakunnan Syöpäyhdistyksestä saat neuvoja rintojen tutkimiseen.

Tietoa syövästä

Syöpäjärjestöjen Kaikki syövästä -sivustolle on koottu luotettavaa tietoa syövästä, sen hoidoista ja Syöpäjärjestöjen palveluista.