Rintaproteesi

Yhdistyksemme välittää rintaproteesit niille Satakunnan alueen naisille, joiden rinta on leikattu joko osittain tai kokonaan rintasyövän takia. Meidän kauttamme voit myös uusia vanhan rintaproteesin.

Ensimmäistä proteesia hakevat saavat sairaalastaan palvelusetelin/maksusitoumuksen rintaproteesia varten eli proteesi on asiakkaalle aina maksuton.

Rintaproteesi voidaan uusia kahden vuoden välein. Jos rintaproteesi on rikkoutunut tai painossasi ja rintojen koossa on tapahtunut muutoksia, proteesin voi uusia. Myös proteesia uusittaessa se on asiakkaalle maksuton. Proteesin maksaa asiakkaan kotikunta.

Proteesin sovitusta varten varataan aika Satakunnan Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajalle. Sairaanhoitaja tekee palveluseteli-/maksusitoumuspyynnön vastaanotolla. Proteesin kanssa saa aina proteesirintaliivin joka on myös maksuton. Satakunnan Syöpäyhdistys tarjoaa liivin.

Aika varataan Syöpäyhdistyksen toimistosta, puh. 02 6305 750.