Luomien tarkastus

Satakunnan Syöpäyhdistyksessä voit tarkastuttaa huolta aiheuttavan ihomuutoksesi.

Luomien ja ihomuutosten tarkastaminen on tauolla. Tarkastaminen vaatii lähikontaktin joka on korona pandemian vuoksi mahdoton. Tarkastukset jatkuvat kun pandemiatilanne on ohitse. Seuraa ilmoittelua.

Jäsenetuutena luomineuvontaa saa maksutta yhdistyksen toimipisteissä Porissa, Raumalla ja Huittisissa.  Mikäli ei ole yhdistyksen jäsen, veloitamme 30 euroa. Vuosijäsenmaksu on 22 euroa.

Luomien tarkastuksiin pitää aina varata aika Syöpäyhdistyksen  toimistosta puh. 02 6305 750.

Mikäli olet sairastanut melanooman, kerrothan siitä varatessasi aikaa vastaanotolle.

Luomien tarkastuksessa hoitaja käy läpi koko kehon luomet tai sinua askarruttavan  ihomuutoksen. Ohjaamme tarvittaessa luomien poistoon.

Rekisteriseloste luomitarkastus